Θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης

 

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο μου site

Με σταθερότητα στις αρχή μου για Ολοκληρωμένη Ιατρική Φροντίδα της γυναίκας, πέραν των εξειδικευμένων υπηρεσιών στους τομείς της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, στα ιατρεία πραγματοποιούνται επίσης Θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής & Αντιγήρανσης.

Θέλετε μια λαμπερή, φρέσκια, ανανεωμένη εμφάνιση, θέλετε να αρέσετε σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε στον εαυτό σας και στους άλλους, θέλετε να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να καλωσορίσετε το νέο σας αισιόδοξο εαυτό; Ακολουθείσθε μια ή και συνδυασμό από τις διαθέσιμες θεραπείες.

Η φιλοσοφία μου βασίζεται στο νέο μοντέλο προσέγγισης αυτών των θεραπειών σύμφωνα με το οποίο όλες οι παρεμβάσεις σκοπό έχουν να αναδείξουν τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και όχι να παραμορφώσουν ή να αλλοιώσουν τη φυσική σας εμφάνιση. Θα δείχνετε νεότερες και ανανεωμένες αλλά θα είστε εσείς.

BOTOX

Απαλύνετε, εξαφανίστε ή προλάβετε τις δυναμικές ρυτίδες από τη σύσπαση μυών στο πάνω μέρος του προσώπου σας.

Το Botox χρησιμοποιείται με ασφάλεια στην ιατρική από το 1987 και από το 2002 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Aμερικής για αισθητικούς λόγους. Με αυτό μπορούμε:

  • Να απαλύνουμε την αρνητική «θυμωμένη» έκφραση.
  • Να ελαττώσουμε ή να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες του μετώπου, μεταξύ των φρυδιών και γύρω από τα μάτια. Επειδή τα μάτια είναι το πρώτο σημείο που μας έλκει σε έναν άνθρωπο, το Botox φωτίζει το βλέμμα με ένα εξαιρετικό τρόπο.

Είναι η πιο διαδεδομένη επαναστατική αισθητική θεραπεία γιατί αντιμετωπίζει την αιτία των ρυτίδων : τη σύσπαση δηλαδή των μυών που προκαλούν σπασίματα και γραμμές στο δέρμα του προσώπου, σκληραίνοντας τα χαρακτηριστικά μας.

Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσετε την θεραπεία με botox, εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου σας. Συνήθως ξεκινά μια τέτοια εφαρμογή στην ηλικία των 30-35 ετών. Άλλωστε αυτή είναι η ηλικία που τις περισσότερες φορές αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες λεπτές γραμμές στο μέτωπο και τα μάτια.

Σκοπός μας είναι να αποκτήσετε ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα, όχι «παγωμένο». Εξατομικεύουμε τις θεραπείες ανάλογα με τη δυναμική των μυών σας και τις προτιμήσεις σας. Η διατήρηση του αποτελέσματος της θεραπείας Botox κυμαίνεται μεταξύ 4 έως 6 μηνών ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ – Fillers

Διατηρήστε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, αποκαταστήστε ή και βελτιώστε την απώλεια όγκου στα μάγουλα που προκαλείται φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου, ενισχύστε τον όγκο των χειλιών, αποκαταστήστε το περίγραμμά τους.

Χρησιμοποιούμε μικρές ποσότητες υαλουρονικού οξέος, ενός τζελ κλινικά ελεγμένου και ασφαλούς, το οποίο είναι απορροφήσιμο και όχι μόνιμο, για φυσικό και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα.

Επιλέγοντας προσεχτικά υψηλής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας υλικά πετυχαίνουμε να ανορθώσουμε, να αποκαταστήσουμε τη χαμένη στήριξη του δέρματος του προσώπου και το χαμένο όγκο πάντα με γνώμονα το φυσικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Η παραμονή του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα κυμαίνεται από 9-12 μήνες όμως τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορεί να διαρκέσουν πολύ περισσότερο λόγω της ενεργοποίησης του κολλαγόνου του ίδιου του οργανισμού που επίσης προκαλούν οι θεραπείες αυτές.

Ανάπλαση με Νήματα (λίφτινγκ χωρίς νυστέρι)

Ανορθώστε τα ¨πεσμένα¨ μάγουλα, επαναφέρετε το φυσιολογικό περίγραμμα του προσώπου σας και αποκαταστήστε τη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού.

Το δέρμα, με την πάροδο του χρόνου και υπό την επίδραση περιβαλλοντικών παραγόντων, ιδιαιτέρως της ηλιακής ακτινοβολίας, προοδευτικά αποδιοργανώνεται, χάνει την ελαστικότητα, την σφριγηλότητά του και χαλαρώνει εξαιτίας της υποχώρησης του πλέγματος των φυσικών δομών που υποστηρίζουν την επιδερμίδα (εκφύλισης του κολλαγόνου και της ελαστίνης). Η διαδικασία αυτή ξεκινά ήδη από την ηλικία των 35- 40 ετών και η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή, δείχνει γερασμένη ενώ εμφανίζονται οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές.

Με τη τοποθέτηση ειδικών βιοαπορροφήσιμων νημάτων (PDO) τελευταίας γενιάς κάτω από το δέρμα επιτυγχάνουμε αφενός μεν άμεσα να το ανορθώνουμε – λίφτινγκ χωρίς νυστέρι – και αφετέρου επειδή η παρουσία των νημάτων ενεργοποιεί και τους μηχανισμούς φυσικής στήριξης του δέρματος (τους ινοβλάστες γύρω απ΄ το νήμα) προκαλείται παραγωγή φυσικού κολλαγόνου γύρω από αυτό με συνέπεια την σταδιακή, ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση σε διάστημα τριών μηνών μετά την τοποθέτησή τους.

Τα νήματα απορροφούνται πλήρως απ΄ τον οργανισμό και το αισθητικό αποτέλεσμα από το νέο κολλαγόνο που παράγεται διατηρείται για περίπου 18 μήνες ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, την ηλικία, τη γενικότερη υγεία και τις ατομικές μας συνήθειες (π.χ. κάπνισμα).

Sending
User Review
4.5 (4 votes)